Cine suntem?

Suntem o societate infiintata in 2015 in Bacau – Magura, din dorinta de a face produse durabile, 100% romanesti, conforme cu cerintele si nevoile clientului roman si european. Suntem o echipa tanara, entuziasta si incercam sa imbinam in mod util tehnologii moderne de prelucrare din respect pentru lemn(masini cu comanda numerica CNC, gravare si taiere laser ) pentru a pune la dispozitia clientului produse de cea mai inalta calitate, cu termen de garantie superior concurentei, intr un timp cat mai scurt.

Inginerii nostrii sunt in continua informare pentru a putea sa punem la dispozitia clientului produse usor de asamblat, cu tehnici moderne de imbinare, cu diverse accesorii pentru a putea prelungi viata lemnului, atat de valoros, din care sunt facute produsele noastre. Folosim numai lemn uscat de clasa A, taierile se fac computerizat, la lipirea produselor se folosesc numai adezivi impermeabili de exterrior D4, suruburile si accesoriile filetante sunt galvanizate. Echipa pe care o avem o caracterizeaza profesionalismul, suntem deschisi la sugestii si pentru informatii asupra produselor, a calitatii lor sau orice informatie care va poate ajuta sa achizitionati unul din produsele noastre. Nu ezitati sa ne contactati prin formularul de mai jos, la numerele de telefon sau mailul nostru. Pentru vanzari en-gros discounturile se discuta telefonic sau ne puteti contacta prin email.

Povestea noastra

Povestea noastra a inceput in 2015, cu o echipa de tamplari si iubitori de lemn, ce detineam o mica fabricuta de prelucrare a lemnului. Iubitori de animale, crescatori de pasari pentru oua, am realizat ca piata autohtona de casute pentru zburatoare este invadata de produse de slaba calitate, de origine chinezeasca, din materiale subtiri, imbinate prin capsare, cu durata de viata scurta. Am decis sa ne proiectam propriul cotet si sa-l realizam cu materiale de calitate, lambriu gros de categorie superioara, din surse sustenabile romanesti, toate in folosul si comfortul pasarilor noastre dragi.

Am inceput sa vindem cotetele noastre, datorita calitatii materialelor, a executiei si am primit bune semnale de la clienti. Am incercat sa avem un produs frumos, deosebit ca si design care sa se integreze in curtea oricarui client cu pretentii. Am primit recenzii satisfacatoare de la cumparatorii nostri, de la bunici care au cumparat cotetul nostru pentru pentru gainusele pe care le detineau si pana la tinere familii care-si doreau un produs modern care sa se potriveasca cu peisajul din gradinile dumnealor. Ne-a bucurat faptul ca am putut oferi clientului nostru un produs durabil, de un aspect impecabil, ce-si poate gasi locul in orice gradina moderna sau clasica.

Stim ce important este oul de calitate intr-o familie si incercam sa oferim prin produsul nostru confortul necesar pentru maxim de productivitate a outoarelor dar si o usoara mentenanta a cotetului din partea beneficiarului.