Ne puteti gasi la: 0749849336|cotetgaini@yahoo.com
  • Out of stock
    Cotet gaini cu cuibar si tarc Transilvania Premium stratificat. Alegeti cel mai bun produs de pe piata, fabricat in Romania cu tehnologie moderna pentru o durata lunga de viata. Nu faceti compromisuri , alegeti produsul nostru! Greutatea de aproximativ 90 kg ii reflecta calitatea. Realizat numai din materiale romanesti! Are  acoperis din aluminiu multistrat format din : -doua straturi exterioare din aluminiu colorate in verde si intre ele un strat izolator din duroplastic. La acest acoperis exista  protectie U.V. si are utilizare nelimitata,este practic indestructibil in timp. Acoperisul cuibarului este rabatabil, faciliteaza colectarea oualelor din exterior fara a deranja gainile si cu minim de efort.  
  • Out of stock
    Cotet de gaini pret producator! Dumbrava este un cotet elegant ce are un cuibar cu 3 boxe pentru colecta oualor. In spate se gaseste o portita ce este folosita de catre gaini ca rampa de urcare si coborare. In partea din fata are o usa dubla ce ajuta la igienizarea si curatarea cotetului. Pe lateral sunt manerele cu care se extrage sertarul de gainat facilitand igienizarea. In partea de jos al cotetuluise afla un spatiu ce poate fi folosit la depozitarea cerealelor, a apei, diverselor ustensile pentru curatare sau ca tarc in care sa-si desfasoare activitatea gainile. Capacitatea cotetului este de 14 gaini outoare. Se poate monta cuibarul pe ambele laturi a cotetului ,pe lateral ,schimband panourile in functie de preferinta.
  • Out of stock
    Are  acoperis din aluminiu multistrat format din : -doua straturi exterioare din aluminiu colorate in verde si intre ele un strat izolator din duroplastic. La acest acoperis exista  protectie U.V. si are utilizare nelimitata,este practic indestructibil in timp. Acoperisul cuibarului este rabatabil, faciliteaza colectarea oualelor din exterior fara a deranja gainile si cu minim de efort. Cotet pentru 30 gaini +,de mare capacitate din lemn stratificat de exterior folosit la ambarcatiuni cu 9 locuri de ouat , aerisiri elegante pentru comfort sporit si intretinere usoara. Montaj modular, foarte usor, livrare prin curier in 4 colete usor de transportat .

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top