Ne puteti gasi la: 0749849336|cotetgaini@yahoo.com
 • Sale!

  Cotet Gaini Dumbrava Premium Stratificat

  1.299,00 lei
  Cotet de gaini pret producator! Dumbrava este un cotet elegant ce are un cuibar in partea din spate pentru colecta oualor. In lateral se gaseste o portita ce este folosita de catre gaini ca rampa de urcare si coborare. In partea din fata are o usa dubla ce ajuta la igienizarea si curatarea cotetului. Sub aceasta usa se afla manerele cu care se extrage sertarul de gainat facilitand igienizarea. In partea de jos al cotetuluise afla un spatiu ce poate fi folosit la depozitarea cerealelor, a apei, diverselor ustensile pentru curatare sau ca tarc in care sa-si desfasoare activitatea gainile. Capacitatea cotetului este de 14 gaini outoare. La cerere, se poate monta cuibarul si pe lateral fara niciun cost aditional, doar cereti echipei noastre. In acest fel venim in ajutorul celor care doresc o amplasare diferita a cotetului .
 • Sale!

  Cotet cu voliera Transilvania un cuibar

  1.679,00 lei
  Cotet gaini cu cuibar si tarc Transilvania Premium stratificat. Alegeti cel mai bun produs de pe piata, fabricat in Romania cu tehnologie moderna pentru o durata lunga de viata. Nu faceti compromisuri! Alegeti produsul nostru! Greutatea de aproximativ 90 kg ii reflecta calitatea. Realizat numai din materiale romanesti!
 • Sale!
  Cotet pentru 30 gaini +,de mare capacitate din lemn stratificat de exterior folosit la ambarcatiuni cu 15 locuri de ouat si aerisiri elegante pentru comfort sporit si intretinere usoara. Montaj modular, foarte usor, livrare prin curier in 6 colete usor de transportat .

Go to Top