Politica de confidentialitate

Cine suntem

S.C. Garden Wood A&S SRL., cu sediul in Com Magura, jud. Bacau 607305, în calitate de operator de date, se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai.

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing in afara S.C. Garden Wood A&S SRL Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile noastre. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii site-ului  www.cotetgaini.ro.

Ce date personale colectam si de ce le colectam

 • datele de identificare (de exemplu, numele,prenumele, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare,țara din care interactionati cu noi etc);
 • informatii economice si de tranzacționare – de exemplu, informatiile privind platile sau pe cele privind cardul bancar,informații despre achiziții, comenzi, returnări etc. Putem prelucra datele dvs bancare in cazul unui retur, situatie in care aceste informatii ne sunt furnizate direct de dvs pentru a ne permite rambursarea banilor.
 • datele privind conectarea, geolocalizarea și navigatia (in cazul în care interacționați cu noi, de exemplu, de pe telefonul mobil);
 • informații comerciale (de exemplu, dacă sunteți abonat la newsletter-ul nostru);
 • date privind gusturile, preferințele si obişnuințele dumneavoastră, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul inregistrarii contului de utilizator, în contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezultă din utilizarea acestuia.

Dacă sunteți client al site-ului www.cotetgaini.ro, S.C. Garden Wood A&S SRL prelucrează datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 • pentru a va gestiona inregistrarea ca utilizator – in cazul in care decideți sa va înregistrati pe site-ului www.cotetgaini.ro, trebuie sa va prelucrăm datele pentru a va identifica ca utilizator al acesteia și pentru a va oferi acces la diferitele sale functionalitati,
 • pentru dezvoltarea, îndeplinirea și executarea contractului de vânzare-cumpărare dintre dumneavoastră şi S.C. Garden Wood A&S SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe site-ului www.cotetgaini.ro, informarea dumneavoastră asupra starii comenzii,organizarea returului de produse comandate etc.
 • pentru îndeplinirea obligațiilor legale, inclusiv a obligațiilor în materie fiscala.
 • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de S.C. Garden Wood A&S SRL, prin intermediul site-ului www.cotetgaini.ro. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
 • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
 • pentru rezolvarea plangerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a imbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele afișate în formularul de comentarii, precum și adresa IP a vizitatorului și șirul de agenți de utilizator al browserului pentru a ajuta la detectarea spamului.

Un șir anonimizat creat din adresa dvs. de e-mail (numit și un hash) poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl utilizați. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului dvs., imaginea dvs. de profil este vizibilă publicului în contextul comentariului dvs.

Media

Dacă încărcați imagini pe site, ar trebui să evitați încărcarea imaginilor cu date de locație încorporate (EXIF GPS) incluse. Vizitatorii site-ului pot descărca și extrage orice date despre locație din imaginile de pe site.

Conținut încorporat de pe alte site-uri web

Articolele de pe acest site pot include conținut încorporat (de ex., Videoclipuri, imagini, articole, etc.). Conținutul încorporat de pe alte site-uri se comportă exact în același mod ca și în cazul în care vizitatorul a vizitat celălalt site web.

Aceste site-uri Web pot să colecteze date despre dvs., să utilizeze module cookie, să încorporeze urmărirea terță parte și să monitorizeze interacțiunea cu conținutul încorporat, inclusiv urmărirea interacțiunii dvs. cu conținutul încorporat dacă aveți un cont și sunteți conectat (ă) la site-ul respectiv.

Cui îi împărtășim datele

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, S.C. Garden Wood A&S poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină S.C. Garden Wood A&S în desfășurarea activității prin intermediul site-ului www.cotetgaini.ro  (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 

 • – pentru administrarea site-ului cotetgaini.ro;
 • –  pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
 • –  pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
 • –  pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
 • –  atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

 

Pentru a îndeplini scopurile indicate în această Politică de confidențialitate, este necesar să acordăm acces la datele dvs. personale terților care ne oferă sprijin în serviciile pe care vi le oferim, și anume:  furnizorilor de servicii logistice, de transport și de livrare: FAN Courier Express

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către S.C. Garden Wood A&S SRL pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

Cât timp păstrăm datele

S.C. Garden Wood A&S va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus. În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina S.C.Garden Wood A&S SRL .

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a-si retrage consimtamantul in privinta prelucrarii datelor sale personale in orice moment. Daca doriti sa eliminați datele dvs. personale si alte date din magazinul nostru online, puteti sa vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator. Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, S.C.Garden Wood A&S SRL va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de S S.C.Garden Wood A&S SRL pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

Ce drepturi aveți asupra datelor dvs.

 • Dreptul de a fi informat: aveți dreptul să obțineți informatii cu privire la categoriile de date colectate, scop, destinatari, transfer.
 • Portabilitatea datelor: aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dvs sau către o altă parte.
 • Dreptul de a fi uitat: aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de S.C. Garden Wood A&S SRL, cu excepția următoarelor situații: aveți o solicitare nerezolvată, aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată, aveți o datorie neplătită, dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal înlegătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.
 • Dreptul de a face opozitie: aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim. S.C. Garden Wood A&S SRL nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.
 • Dreptul de acces la date: aveți dreptul de a solicita acces la informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră.
 • Dreptul de a rectifica Datele: puteti solicita rectificarea datelor in cazul in care acestea sunt procesate gresit.
 • Dreptul de restrictionare a prelucrarilor: puteti cere restrictionarea datelor folosite sau a transferului de date.
 • Dreptul de a se opune la profilari: aveti dreptul de a nu face obiectul unei decizii de profilare atunci cand aceasta se bazeaza pe prelucrarea automata.

Modificări ale politicii de confidențialitate

In cazul in care vom considera ca este necesar sa modificăm informațiile cuprinse în prezenta Politică de confidențialitate si modificarea în cauză este importantă pentru confidențialitatea dvs., vă vom comunica acest lucru prin intermediul site-ului www.cotetgaini.ro sau vă vom transmite la adresa de e-mail. Va indemnam  să verificați periodic Politica noastra de confidențialitate in situatia în care există modificări minore.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email:
cotegaini@yahoo.com.

Cookie-uri

Dacă lăsați un comentariu pe site-ul nostru, vă puteți înscrie să vă salvați numele, adresa de e-mail și site-ul în cookie-uri. Acestea sunt pentru confortul dvs., astfel încât să nu trebuie să completați detaliile dvs. atunci când lăsați un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor dura un an.

Dacă aveți un cont și vă conectați la acest site, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă browserul dvs. acceptă module cookie. Acest modul cookie nu conține date personale și este eliminat când închideți browserul.

Când vă conectați, vom seta, de asemenea, mai multe cookie-uri pentru a vă salva informațiile de conectare și opțiunile de afișare a ecranului. Cookie-urile de conectare durează două zile, iar cookie-urile pentru opțiuni de ecran durează un an. Dacă selectați “Remember Me”, datele dvs. de conectare vor persista timp de două săptămâni. Dacă vă deconectați de cont, cookie-urile de conectare vor fi eliminate.

Dacă editați sau publicați un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în browser. Acest modul cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul postului articolului pe care tocmai l-ați editat. Ea expiră după 1 zi.

Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: https://cotetgaini.ro/politica-de-cookie-uri/.

Shopping Cart0

Coș