Shop

Folosirea site-ul www.cotetgaini.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Acest site este intretinut si administrat de S.C. Garden Wood A&S SRL si este gazduit de serverele unei companii terte.

Intregul continut al site-ului www.cotetgaini.ro imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. Garden Wood A&S SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. Garden Wood A&S SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

INFORMATII  LIVRARE

 

Avand in vedere faptul ca produsele sunt realizate de catre noi, unele din ele pot fi in curs de productie, astfel ca livrarea se poate realiza intre 1 zi si 5 zile lucratoare. Atunci cand dintr-o eroare informatica aparuta in functionalitatea platformei, preturile sunt eronate pe site, comanda nu se poate onora.

Veti fi anuntati telefonic despre starea comenzii si termenul de livrare.

 


MODALITATI DE PLATA PLATA

 

Plata se va face ramburs la primirea comenzii.

 

GARANTII

 

Produsele noastre au o garantie extisa de 2 ani.

 

 

CONDITII DE RETURNARE

Legislatia romana prevede: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.” (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014). Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur prin scris la adresa de e-mail cotetgaini@yahoo.com sau prin telefon la nr. 0749 849 336 . Returnarea produselor se va face pe cheltuiala S.C. Garden Wood A&S SRL, atunci cand a fost livrat un alt produs decat cel mentionat in comanda sau daca a fost trimis cu defecte de fabricatie. In toate celelate cazuri, clientul va suporta contravalorea transportului.

Dupa receptionarea coletului trimis de dumneavoastra, acesta va fi analizat  si veti fi notificat in scris pe e-mail si S.C. Garden Wood A&S SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data primirii datelor bancare pentru efectuarea transferului. Ne rezervam dreptul de a refuza restituirea contravalorii catre Dvs. in cazul in care produsul nu corespunde calitativ sau a suferit deteriorari in timpul transportului din cauza ambalarii necorespunzatoare. Produsul va fi returnat clientului pe cheltuiala acestuia.

 

ACCESUL LA SITE

S.C. Garden Wood A&S SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. Garden Wood A&S SRL , fara acordul scris al acesteia.

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.

CONDITII LEGALE

Acest magazin on-line functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

S.C. Garden Wood A&S SRL nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Continutul site-ului are caracter pur informativ, nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina proprietarului. Orice conflict aparut intre S.C. Garden Wood A&S SRL. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

 

S.C. Garden Wood A&S SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Shopping Cart0

Coș