cusca pasari

Cotet pasari Dumbrava Premium cu extra portite

Cusca pasari :

Dumbrava cusca pasari este acelasi cotet ca si cusca de pasari Dumbrava premium cu plasa in partea inferioara pe care il gasiti aici https://cotetgaini.ro/produse/cotet-gaini-dumbrava-premium-stratificat/   .Diferenta fata de cotetul pentru pasari Dumbrava premium clasic este dotarea cu doua usi extra in partea inferioara,iar plasa dispare.

Deasemeni poiata pentru gaini are celelalte doua laturi complete din lemn de sus pana jos.

Astfel conceput cotetul are cateva Avantaje-

-locul de sub sertar,cel cu usitele doua adaugate extra ,poate fi folosit pentru diverse intrebuintari,gen closca cu pui mici,ratuste-pot intra usor datorita usitelor care se deschid in spre partea solului

-loc de depozitare cereale

-loc de separare a anumitor rase de gaini

Cusca pasari iarna pret de producator! Face parte din gama noastra premium si este realizat din mesteacan stratificat. Cusca de gaini este formata din panouri usor asamblabile, in doar doua minute. Grosimea panoului este de 12mm, iar capacitatea cotetului este de 12-14 gaini ouatoare incluzand si cele 3 locuri de ouat din cuibar. Acoperisul cuibarului este rabatabil, faciliteaza colectarea oualelor din exterior fara a deranja gainile si cu minim de efort.

Dimensiuni cusca pentru pasari :

exterioare- Lungime 1069mm ,Latime 1140mm,Inaltime 1483
Acestea sunt dimensiunile fara cuibarul amplasat in spate. Dimensiuni cuibar lateral- Lungime 968mm ,Latime 431 mm,Inaltime 462 mm.
Deci lungimea totala cu tot cu cuibar este de 1069+431=1500mm.
Dimensiuni interioare Lungime 985 Latime 939 Inaltime 931 .Acestea sunt dimensiunile interioare ale cotetului,respectiv locul unde vor sta gainile fara cuibar. Dimensiuni cuibar interior – Lungime 873, Latime347, Inaltime 411.
Avantaje
Mecanice – panourile sunt mai rezistente, usurinta in asamblare.
Grosime totala 12mm! O mai buna izolatie termica si fonica duce la o productie mai mare de oua.
Mai usor de intretinut – faciliteaza igienizarea cotetului la interior, practic cotetul poate fi spalat.

Cusca pentru pasari

este debitata cu utilaje performante tip CNC, taierea fiind asistata si efectuata computerizat eliminand astfel eventualele erori. Produsul este perfect din punct de vedere al taieturilor. Taieturi perfecte = durata mai mare de viata prin reducerea eventualelor infiltratii.
Clasa noastra premium de cotete imbina frumusetea lemnului stratificat ,a durabilitatii acestuia cu tehnologia si taierii computerizate. Din acest motiv oferim garantie extinsa la 2 ani! Cotet de pui – poate fi folosit si la cresterea puilor
Datorita panourilor masive din care este realizat, cotetul are un marele avantaj fata de cotetele clasice din lemn sau lambriu, eventualii paduchi nu au unde sa se ascunda. Cotetul are sertar extractie pentru gainat, curatare eleganta si mentenanta.
Recomandam o lacuire a panourilor atat in interior cat si exterior cu lac pe baza de apa, asa veti avea un cotet ce va va bucura o foarte lunga perioada de timp plus ca il puteti curata foarte usor.
Poiata pentru gaini este de cea mai buna calitate si ofera gainilor dumneavoastra un maxim de confort!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart0

Coș