Voliera de porumbei

Voliera porumbei : Mai sus video de la client din Lituania ,multumim pe aceasta cale pentru amabilitate.Voliera este dubla si are inaltimea de 2,5 metri si este o lucrare la comanda.

Voliera porumbei :In aceste doua videoclipuri va prezentam voliera de porumbei columba cu depozit de cereale si inaltimea de 2.5 metri .

Modelul de voliera porumbei  poate fi achizitionat la cerere la pretul de 2600 ron .

Acest model nu se afla inca in oferta magazinului nostru dar va fi in curand.Ne puteti suna si il puteti comanda telefonic.

cu boxe de reproducere si depozit cereale”Columba” este un produs complet ce are in plus si un depozit de cereale suficient pentru doi saci de cereale.
Acest depozit de cereale faciliteaza o comoda ingrijire a porumbeilor dumneavoastra. Depozitul are acoperisul rabatabil si este imbinat perfect, protejat de ploaie sau rozatoare.

Voliera porumbei cu boxe de imperechere „Columba” este o porumbarie eleganta,aerisita foarte bine. A fost proiectata impreuna cu columbofili renumiti, tinand cont de sfaturile si recomandarile dumnealor.

Voliera porumbei schita:https://cotetgaini.ro/produse/voliera-porumbei-cu-boxe-de-reproducere-si-depozit-cerealecolumba/#iLightbox[product-gallery]/15
Toate piesele columbariei sunt usor asamblabile, au fost gandite pentru a se completa intr-un mod unic, practic, marca inregistrata Garden wood A&S. Deasemenea schita de montaj este simpla, intuitiva si face montajul o joaca de copii interactiva,click pe linkul de mai sus.

Interiorul acestei voliere pentru porumbei este spatios, poate adaposti cu usurinta 20 de porumbei pe pereti, in odihnitorile in forma de „V”ce se monteaza pe pereti.
In pachet primiti si 12 odihnitori in forma de „v” , elegante.

Tot in interiorul acestei porumbarii, in partea de jos, se afla un sertar din tabla inoxidabila extractabil. Acest sertar se utilizeaza din exteriorul volierei, pentru o curatare facila.

Boxe porumbei:

Pe lateralul volierei se afla o usa mare, cu incuietoare zincata si aerisitori cu plasa plastifiata cu ochiuri mici, ce impiedica patrunderea rozatoarelor.
Aceasta usa este accesul in interiorul volierei. Se extrage sertarul de curatare din exterior pentru a nu calca pe el, apoi se deschide usa si se intra in interior pe „curat”, pentru igiena maxima.
Pe un lateral se afla boxele de imperechere sau locuri de clocit. Ele sunt in numar de 4, doua pe etajul superior si doua pe cel inferior. Toate boxele au acces atat din interiorul porumbariei prin usitele semirotunde cu zavor cat si din exterior dupa cum urmeaza:

-Boxele de la etajul inferior pot fi accesate din exterior prin cele doua usite situate deasupra sertarelor. Aceste usite au decupaje aerisitoare estetice in forma de porumbel.
-Boxele de la etajul superior pot fi accesate din exteriorul volierei radicand acoperisul boxelor ce este rabatabil.
In concluzie, accesul la boxele de imperechere si clocit este foarte facil, atat pentru porumbei cat si pentru crescator, adica clientul nostru.

Ambele etaje cu boxe de clocit sau imperechere sunt dotate cu sertare de extractive gainat si gratare pe care se pot amplasat bolurile de clocit, apa..etc
Decupajele, in forma de porumbei, sunt amplasate pe usitele exterioare dar si pe lateralele boxelor de imperechere-clocit. Se asigura astfel o ventilatie optima, un mediu sanatos pentru reproductie.

Aerisire pentru voliera :

Aerisirea columbariei este foarte buna, aerisitoarele fiind amplasate in puncte cheie pentru a asigura ventilatia necesara. In acest scop, s-a urmarit crearea unui mediu uscat, sanatos, pentru locatarii columbariei: porumbeii.
Toate acoperisurile exterioare, cel mare si cel mic, de la boxele de imperechere sunt prevazute cu folie de fibra de sticla si suruburi cu garnitura. Pentru un ambient uscat, mentinerea lemnului in stare cat mai buna este o prioritate pentru noi si dumneavoastra.

Compartiment zbor porumbei:

In partea frontala a acestei voliera porumbei deasupra iscriptiei „COLUMBA”, se afla atasat compartimentul de zbor. Acest compartiment este prevazut cu plasa plastifiata verde cu ochiuri mici, antirozatoare. Deasemenea, acoperisul este cu folie „ultraclear” supertransparenta.
Accesul porumbeilor in acest compartiment se face deschizand cele doua usi spre interiorul columbariei. Deschiderea usilor se face din exterior, nefiind necesara intrarea in interiorul cotetului, ridicand acoperisul compartimentului de zbor, cel prevazut cu folie transparenta .

Deasemenea, eliberarea porumbeilor pentru zbor se mai poate face rabatand acoperisul principal al porumbariei sau pe usa mare. Deci zborul se poate efectua pe trei cai de acces.
Pe una din cele doua usi ale compartimentului de zbor se afla un tub pvc cu cot la 45 grade. Dupa efectuarea zborului de catre porumbei, la intoarcere, se poate folosi gaura „capcana”.

In acest fel, porumbei vor intra in voliera si nu vor mai putea iesi, confortul utilizatorului si nivelul de stres redus pentru porumbei. Acesta este scopul nostru numarul 1.
Acest compartiment de zbor este foarte important. El are si alte intrebuintari :
-este locul ideal pentru „baia de soare” ce ajuta la vitaminizarea naturala solara a porumbeilor.
-datorita vizibilitatii foarte bune, ajuta porumbeii sa se familiarizeze cu mediul inconjurator si sa se asigure de eventualele pericole – locul ideal dinaintea zborului. Produs Made in Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart0

Coș